Sahabat Sejati

Be With You...is My Dream....

Salam...bertemu kembali....lama xjengah blog sendiri...hihi..dah berhabuk rasanyaa... (^_^) ..fuh2....tiup sikit bg ilang debu tuee..xlmbt lg rasanya nk ucapkan selamat berpuasa...dan selamat berbuka puasa...hehehe...

Alhamdullillah...aku rasa eppy sgt2 smlm...setelah hampir 3 bulan xbertemu...akhirnyaa....dpt juga jumpa si diaa..aku panjatkn syukur kpd Allah sebab hubungan kami masih berkekalan sampai di saat nie..walaupun aku salu buat byk masalah..dan aku juga penyebabnya..


Terima kasih syg...sebab berkorban demi abg n pertemuan kita...miss u so muchh.....perkara gembira adalah berada di samping kamu....even sy nie salu majuk2...marah2...tp kamu still someone yg sgt2 special for me..."be with you is my dream" ...thanks sebab selalu bersabar dgn perangai dan karenah kekasih hati mu nie...

Bila tgk gbr2 nie..bru sy pasan sy makin tembam la..org posa makin slim..sy makin chubby..hehe...xpe..chubby tue tndanya..ade org jga sy dgn baik..kn syg..?? hehe.. 

Dah2 dekat nk raya aidilfitri nie...mesti la xde aktiviti lain kn...kitaa enjoyyy...eh2..silap2...kitaaa shoppingggg....hehehe...bila shopping berdua nie seronok sikit...ley mintk pndpt dr org tersyg..hihi...ade org tolong pegangkn bju....hehe..i mean bju yg telah dibeli la...walaupun bju yg dipilih syg sy xde saizzz...tp lastly dpt gk bju yg seakan-akan plihan syg kn...hihi..thanks...pilih tok sy...cantek sgt..

maaf la syg buat kamu letey..hihi..jalan sana sini...sy nie memg cerewet sikit bila memilihhh sesuatu "mengalahkn perempuan " ....tp sy xcerewet pilih kamu..sebab kamu dah terlekat kt hati sy.. masa 1st time sy nmpk awak.. (^_^) ....

Walaupun pemberian sy nie xseberapa...sy harap awak suka... (^_^) ...love u so much syg...dah lama kn sy janji nk adiahkn awak cincin couple nie....nk bli sendiri..tkut xtahu saiz jari manis awak tuee..hehe..yg paling lama adalah pilih cincin nie laaa..hehe...sebab sy rmbang mata.....

Lastly dpt gk yg suit tok si lelaki...dan si gadiss...simple..stylish..n yg penting comel...saiz jer lain2..hehe...



Hope dpt keluar ngn si dia lg b4 sy berangkat pulang ke Shah Alam....miss u damn much.... setiap detik pertemuan sy dan kamu akan sy sematkan di sanubari..xkn sy lupa sampai bila2.. thanks sebab sempurnakan impian dan hajat sy yg sy pendam selama nie..

Xsabar utk bertemu kamu lg di lain waktu...kenang daku dalam doa mu...cewahhh..hihi..love u...kan ku coretkan lg di lain waktu..salam..
Category: 2 comments

2 comments:

ThenxQue Alexzhae said...

eyhh2 .. kalau berpacaran jangan tunggu lama2 ..
hehehehehhe ...
duduk renggang2 bertambah sayang ,,,, hahahaha

Si Kechik said...

muka sama la...
hope korang bahagia selamanya...
:)

Post a Comment