Sahabat Sejati

Yes !! Lulus Jugak Akhirnya....




Aku rasa eppy sangt hari nie…yela…mcm mana xeppy…aku LULUS test JPJ….huhuhuh…actually smlm aku tido xlena kowt…sambil tido pown dok praktis cmner nk lepas nek bukit…hahaha…terbayang mcm2 la b4 dapat tido…bgun2 tido pagi td aku rasa meloya mcm nk termuntah cz nervous sgt…aku memg kalau da nervous rasa mcm nk termuntah,….tahan jer….then aku keluar uma kol 8.30pg….sampai2 kt tempt memandu..alangkah terkejutnya..ingtkn aku la orang paling awal da…sekali sampai tmpt tue…mak ai…berderet kete ngn moto…tandanya ramai org la…hihi…pastu aku tnggu agent aku yg xsampai2 lg cz die kena g collect org lue…aku da gelisah cz tgk ramai org da amek resit tok g tmpt ‘’test JPJ’’..bukan ape…kalau lmbt dpt resit..lg lmbt la balek…hihi..bukan senang nk abehkan satu2 sesi…tp alhamdulillah akhirnya aku dapat no giliran 19….sesi pertama…huhu..alangkah gembiranya hati cz ley balek awal…ramai tol org hari ‘’test’’ nie..sebelum test aku da masok toilet dekat 2kali kowt…senak pyot tol..time2 nie nak wat hal…nervous nyer pasal la nie..naseb bek la ok balek ….pastu nama aku pown kena panggil… ‘’no..19 kad kuning sesi pertama…….ujian bukit…’’ …aku paling takowt bukit la..cz org kata bukit nie la penentu segala-galanya…dengan tenang aku bwk kete…then lepas lak tue bukit…fuh….lepas jer bukit tue…alhamdulilah…yg len tue kire cm settle la…hehe…aku balek dengan penuh eppy skali…aku nk balek awal bukan ape…saje nk p sek…cz der Hari KoKo….b4 balek dari sek…aku sempat karaoke dlu..huhu,,…seb bek ramai budak2 da balek..kalau x malu la kan…sekali aku bwk lagu Spring ‘’Butakah Cinta’’ huhuhuh…feel abeh kowt..ahahah..ptg tue aku keluar lg g karok ngn junior2 aku dkt KBOX…huhu…thanks semua…lepas gian lama xmenyanyi…then lastly aku g tesco bli barang tok mak…..the end….
Category: 8 comments

Myself " Kenakalan Berganda "





Coretan per plak aku nk conteng2 hr nie kn...xde idea sebenarnya..Hurmm…tgh dok selongkar pic…tiba2 terjumpa pic2 lama aku yang zaman purba kala dlu plak….lucu pown ade tgk gbr2 nie bila nk dibandingkan dengan diri aku skrg…hehe…tergelak gk la aku sorg2 td..dlu muka putih suci berseri..tp sekarang..haha..mak aku kata ‘’awat muka cm dinding uma xsiap plaster nie’’hahaha…yela..dlu zaman budak2 muka licin mcm kulit telur…tp skrg…adoi…nk kena g wat treatment agaknya…gbr2 nie menunjukkan tumbesaran aku yang xbapa nk sekata..haha…xdela ..mlawak jer…ermm dr baby sampai la jd baby tua…hihi…dah besar rupanya aku skunk..baru aku pasan….huhu…pasnie nk kawen la kalau mcm nie….tunggu calon jer…..  = )
Category: 6 comments

Ada Apa Dengan Ayah....

Ada apa dengan cinta….eh2…tak2..hari nie aku tanak feel2 sgt…hr nie ubah la tajowk… ‘’ada apa dengan ayah’’….mcm2 ada…hehe..ermm 2arie yg lepas merupakan hari bapa…bg aku hari ibu mahu pun hari bapa adalah sama…dua2 penting bg aku…apatah lg tnpa mereka aku pown maybe xkn wujud kt dunia nie kn..mesti anda pown fikir begitu..jgn la kita tunjukkan syg juz pd hari ibu or hari bapa…jadikanlah setiap hari itu sebagai saat2 yg teristimewa buat kedua org tua kita…aku pown bukan seorg anak yg baik sgt pown….tp aku akan cuba yg terbek..ermm tp kali nie aku nk citer pasal ayh aku jer…hehe..ermm nk mulakn dr mana dlu eh…ermm ayah aku merupakan seorg pesara tentera n now just keje guard jer kt kilang…aku bangga dengan ayah aku..walaupun kami bukan dari keluarga yang kaya..mahu pun miskin…aku kt tengah2 jer…keluarga sederhana…tp kami eppy..ramai suka tnya aku…’’acap2….ko anak tunggal kan…mesti per yang ko nak..mesti ko dpt kn…kn2..??’’ …actually..aku x bertuah cm anak tunggal org len…aku nie yg jnis simple..aku always eppy ngn ape yg aku dpt…dan aku jgk xpernah mintk lebey2 cz aku thu kemampuan family aku…

Der sekali tue aku dpt tawaran tok masok ker Sek Menengah Agama Yan pas UPSR…tp seminggu jer aku ley duduk sana….hehe..windu uma…hehe..balik2 uma…mak ckp ‘’asyraf..seb bek la hang balik..waktu ang tadak…ayah hang tue…mak da xsanggup tgk..haha..tgk bilik hang kosong ja…dia sedey..rindu kat hang kowt’’… aku pown senyum jer… ….tp kn..ayah aku nie garang…yela..nama pown pesara tentera..tipu la xgarang…kdg2 aku tido lewat…kt uma salu paling lewat kol 12.30 jer..hehe…mak aku tgur 2,3 kali..’’asyraf…da lewat…p tidoq…’’aku wat xthu jer....sekali mak aku angkt ‘’big boss’’….then aku dgr… ‘’maaamaaaattttt…bila nk tidoq nie haaaaa….’’..aku trus masok bilik ..senyap jer malam…hahahaha…kt uma aku dpt mcm2 nama…asyraf ada…yap ada….mamat ada…acap ada…mcm2 nama la…tp yang paling popular kt luar rumah ‘’acap’’ la… 

Hurmmm…aku sentiasa ingt pesan ayah…tp bukan ayah jer salu ckp…mak pown der gk… ‘’asyraf….ayah xde ape nk bg kt hang..harta xde…ape pown tadak..yang mak ayah ley bg pown…pendidikan jer kt hang…jd blaja la lek lok…jgn jd mcm kami nie….blaja xbeh…hang pown da besaq…pandai2 la buat keputusan…’’ ermm aku sentiasa ingt….walaupun aku sukar nk sebot ayat ‘’asyraf saayaaanng ayah…’’ tp sebenarnya aku syg ayah aku….laki memg la malu kit dgn lelaki kan…normal la tue…hihi…japg ayah cakap.. ‘’ang nie buat tebiat ka apa…’’’ susah plak..hahaha..hurm…mcm family aku…tradisi keluarga bila der hari2 special nie…kami 1 family g mkn kt luar la…smlm aku nyer turn belanja makan besar….yg best semlm sambil tgk bola piala dunia…apsal aku ckp best…coz Portugal- 7 Korea Utara – 0..memg gempak abeh la….huhuhuhu…terima kasih ayah… 
Category: 4 comments

Perasaan Ini Muncul Kembali...

Semenjak kau hadir dalam hidupku..
Sinar kebahagiaan kembali berseri..
Hatiku yang kian suram pudar..
Kini penuh dengan warna warni..

Kehadiranmu sungguh beerti..
Membawa cinta yang ku cari selama ini..
Senyumanmu yang ikhlas mendampingi diri
Yang akan sentiasa menjadi pujaan di hati …

Keperibadian mu yang tinggi..
Memaksa aku berlari dan terus berlari..
Mengejar impian yang belum pasti..
Namun akan ku cuba sepenuh kudrat yang diberi..

Berdebar rasanya hati ini..
Tatkala ingin melafazkan ‘’cinta’’ yg suci..
Merah pipimu bak mawar mekar di taman..
Menjadi jawapan kepada hatiku  yang tidak keruan..

Hati mula terbuka menerima seadanya…
Namun bibir masih tertutup rapi..
Mata mula memainkan peranan yg bermakna..
Menerima @ menyembunyikan perasaan yg terbuku di hati
Keserasian yang kita rasai..
Pemangkin kepada perhubungan ini..

‘’Aku sayang kamu’’….
Itulah luahan pertama menjadi pembuka pintu hatimu..
Sesungguhnya..’’aku cinta pada mu’’…
Menjadi pengubat segala duka lara mu..

Perasaan ini datang lagi..
Kuharapkan perbezaan pada kali ini…
Bukan seperti mengail ikan di kali…
Kadang2 hadir dan kadang2 pergi xkembali..
Ku harapkan cinta mu kekal di sisi..
Menjadi seperti kulit dan isi…
Xpernah terpisah mahupun terlerai
Walaupun pelbagai cabaran dan dugaan yg diberi

 Kasih kita ditakdirkan bersama… 
Bersama takkan engkau ku persiakan
Walau ombak dan badai datang menjelma..
Kita tetap utuh dengan ikatan yang dijalinkan..

Walau terkadang hatimu dah terusik olehku
Maafku pohonkan darimu..
Bukan niatku untuk menyakiti hatimu..
Sekadar gurau senda seperti selalu…


Selagi ada nyawa seluruh daya… 
Kan ku pastikan kau gembira… 
Segala cinta dan saat bahagia bersama…
Moga hingga ke akhir hayat selamanya…


Category: 0 comments

Suatu Penantian....


Tanggal 11 Jun 2010….
Hati mula terusik….mula  berdebar2 mengalahkan nk luahkan perasaan kt seorang kekasih.…pagi tadi aku bgun awal jer….semngat la nk tau result semester ke-2 yg aku ley anggp kan sebagai semester yg mencabar bg aku..mana x nyer…mcm post2 aku yg lepas..exam kali nie susah giler…hati aku xtenang dibuatnya bila dah thu result boleh check melalui student portal…actually result da bley tgk dr smlm lg 10 Jun 2010…tp normal la…kalau semua student nk bukak pd waktu dan hari yg sama…mesti la server tue down….semua tension je…gemuruh pown kejap ada..kejap xde..hihi…tp hr nie aku try lg…lastly boleh jgk akhirnya…berkat doa..aku LULUS….huhuhuh…aku ingt sem nie aku da xley capai 3pointer…tp lepas jgk…Alhamdulillah aku panjatkan syukur pada Allah s.w.t….walaupun aku sedih cz result kali down sikit dr sem satu dan xdpt penuhi impian aku tok dpt dekan…jeles gk thu der member2 yg dapat dekan..aku tumpang gembira..tp aku xterkilan sgt cz berbaloi ngn soalan exam yg bg aku memg susah giler tue…apa2 pown….hidup mesti diteruskan….InsyaAllah aku akan cuba yg terbaik untuk sem-sem yg penuh mencabar di masa akan datang.…aja2 fightin’…hehe..
Category: 4 comments

Tercungap-Cungap

Akibat daripada server down..aku nk tgk result pown xley…jd aku amek keputusan yg baik punyer..aku ngn kwn2 setaman aku nie plan g men badminton lue tok release tension….semalam kitorang gerak g dewan yg der court badminton berhampiran dgn rumah jer.…kitaorg juz 4 org jer…cukup2 tok men bergu…da lama aku xpegang racket ..semlm bru aku pegang balik…kami gerak kol 5ptg…pastue aku thu yg kwn aku tempat tmpt tue tok 3jam…hahahahaha…kami men giler puas 3jam straight...benti pown tok hilangkan dahaga jer..Dato Lee Chong Wei pown xmen lama mcm tue…hahaha...sampai aku balik uma jalan pown da xbtol….dkt kol 8mlm bwu aku der kt uma....rebah kt ruang tamu..bju plak..kalau perah memg berair la…bwu la namanya bersukan kn…hehehehe..salu men badminton xde men kt court..men cm budak2 comel..hihi…ruang terbuka bukan cm dalam dewan..pukul angin jer byk..kali nie…tercungap-cungap la men kt net…3jam plak…huhu…aku ingt nk tulis post nie smlm…tp tgn nie lenguh la…siap ketar2 lg..abeh satu badan sengal2…besela..da lama x exercise…mlm tue…sakit sana..sakit sini…nk jalan pown kengkang..hehehehe ...jd   majulah sukan untuk negarahahahahha…..
Category: 2 comments

Berterus Teranglah '' i love u ''




Emm mesti la korang p.k per la si Asyraf nie nk tulis kn…pasal per la die pilih tajok ‘’berterus terang’’.  Jap2..nk amek feel dlu…bwu boleh mula menulis kn….pasang lagu imran ajmain lue…heee seribu tahun….emm hr nie aku nk bwk korang semua ke satu kisah yg xkurang syok nyer..n citer nie akan wat korang senyum,gelak or maybe sedih cikit..bg yg girl-girl sekalian..cube korang recall balik memory korg…what do u feel 4 the 1st time korg nyer BF luahkan something yg membuatkn korg syg kt si dia sampai hr nie….actually yg tue la aku nk bgtau hr nie.. Bg yg dah bercouple…tahniah…anda merupakan insan yg bertuah!! Penah anda terfikir berapa takowt nyer si jejaka nie nk luahkan something yg bgitu important kt korg..??? especially dia nk ckp ‘’awak…sebenarnya sy da lama simpan perasaan syg kt awak ….’’ Tak pown… ‘’dah lama sy tunggu awak serius mcm nie…actually sy nk bgtau something yg maybe awak pown xsangka-sangka sy nk luahkan kt awak’’……cube bygkan…bygkan…betapa rendah nya diri si jejaka …semua ego dilemparkan jauh dari diri…yg tinggal hanya malu tersipu2 yg semakin menebal dalam diri demi satu perkataan yg hanya untuk si dara yg dicintainya ‘’i love u’’…..

                Emm…bg yg girl plak…mcm2 bermain di fikiran korg kn…der yg terp.k mcm nie… ‘’yes!! Akhirnye die ngaku jgk…hehe..aku memg jatuh hati kt die pown..huhu’’ der plak yg p.k cmnie…’’alamak mamat nie…touching la plak…cmner nk lari nie….adoiyai…aku anggp dia kwn jer’’….. ‘’emm nk terima ker tidak nie…kalau aku tima aku da xley nk rapat ngn org lain da…’’ or maybe perasaan dap dip dup tue ada pada girl yg btol2 rasa terharu….cuba korg ingt balek…mcm mana korg jwb soalan yg paling susah tok anda jwb…..bg yg menerima…yg paling mujarab jawapan nyer ialah… ‘’actually…sy pown da lama simpan perasaan syg sy nie utk awak sorg jer…memg sy tnggu awak selama nie..’’ xpown mcm nie… ‘’sy dah lama terpikat kt awak…sejak 1st time kita jumpa..tp sy girl…sy xley nk wat pape..xkn la perigi cari timba kn…sy memg suka ngn keperibadian awak selama nie…sebab tue la sy mudah menerima lamaran awak…’’ :D

                Yang menerima..alhamdulillah..anda dah berjumpa dengan pasangan hidup anda..tp pernah anda bygkn perasaan seseorg pabila luahan nya di ‘’reject’’..pernah ker?? Mesti x kn…bg girl ‘’sy xley la nk trima awak…cz sy dah anggp awak mcm saudara sendiri…xpown kwn baik sy…xlebih dari tue’’ ….pernah anda bygkn betapa luluh hati seorang lelaki waktu tue…mcm kena 1000 jarum di dada….jd bg yg girl xsuka lelaki yg pernah mencintai anda…jgn tiba2 lost connection….nmpk sgt la kn…try to maintain as a friend….jgn tiba2 xmsg plak..cian kt die…aku pown lelaki …aku fhm…aku pown penah menangis sebab girl..aku amat fhm…xsalah kalau kita berterus terang..xkire la laki ker..pempuan ker..kalau korg dah betol2 syg kt seseorang..juz luahkan…jgn pendam2..aku xfhm..kenapa perempuan susah nk berterus terang…jgn malu…memg malu sebahagian daripada iman…tp malu perlu kena pd temptnya….tidak salah sebenarnya…ada sesetengah lelaki yg bersikap pemalu yg amat sgt…tp die sukakan anda jd anda ‘’girl’’ perlu bijak memainkan peranan anda jika anda mencintainya...if girl suka kt someone..then laki tue suka kt org len…dah jd masalah len…tension…moody.. Jadi moral of the story… berbalik kepada tajuk ‘’berterus terang’’ ….berterus teranglah selagi (anda/korang/ termasok aku sendiri ) mampu…sekian…
Category: 8 comments

PasaR MalaM





Huhu..lama xmasokkan entry bru…emm hr nie aku g pasar mlm….actually ‘’pasar mlm’’ merupakan favourite place aku..hihi..mesti korg rasa pelik kan…yela..salu teenagers suka jer g shopping complex tok jalan2..tp xsemestinya aku xsuka kn…hhihi…aku rasa cm xlengkap kalau aku xg pasar mlm bila berada kt uma nie..mcm bese la…mak aku akan bg aku RM 20…. ‘’yap!! g pasar mlm..tolong bli kn mak barang dapur…ayah ang keja..xdak sapa nk p…’’ tp kalau ayh aku cutie pown aku g gk..hhihihi..mcm2 ley bli RM20…usually aku akan bli bual epal….xpun buah lai..then aku g jalan2 cari sayur plak…salu sayurbayam…xpown kobis….yg len kacang buncis ngn carrot la… :D….

Then cari ulam..family aku salu bli ‘pegaga’’ cz ulam nie baik untuk kulit…awet muda lg..baik utk cuci darah….dan sejukkan badan…susah dapat ulam nie kalau bukan musim die…salu aku bli la RM2…dah bli menda tue..aku pown g la jalan2 lg…salu aku round pasar mlm yg besar pdg bola sepak tue dkt 5 @ 6 round gk la…saje bg keluarkan peluh…tmbh2 bwk byk brg..ley dpt urat dawai tulang besi kn…hehe…kalau mak aku nk ikan bilis..aku akan cari la ikan bilis…tp aku xpro lg..salu jer kena marah ngn mak…cz bli ikan bilis siam..ikan bilis siap xrangup bila goreng..jd liat…sebab tue mak aku suka beli direct dari Tanjung Dawai…mcm keropok jer ikan bilis dia…rangup..kt umaaku der pasar mlm 2kali seminggu..minggu lepas aku shopping kt pasar mlm…rm70 gk abeh,…tp berbaloi cz dpt seluar jeans yg juz RM48 yg nmpk stylo sgt..huhu….then der la bju 2 helai..aku nie bukan jenis yg memilik brand…asalkan menda tue cantik dan bersesuaian…

Aku akan beli..penah dgr x ayat nie… ‘’kalau artis..pkai bju pasar mlm pown org kata cantek..kenapa kita x..?? emm kalau orang yg xcun @ xensem ker…pkai bju polo…adidas..nike..aku rasa xde pape..diorg still same..jd jgn membazir duit yg boleh bli 3 berbanding 1 untuk yg berjenama… :D last sekali…bwu cari makanan utk di bawa pulang…hihi…sedap2…mee goreng ker…putu mayam ker…dangai ker…last round aku akan cari menda basah…huhu..mcm td aku bli ikan kembong….ikan merah…udang…menda mcm nie xley bli awal2..cz nanti berair jer bila dibawa jalan berdampingan :D sejuk2 jer seluar aku..hihi…wangi lg bwu laut..hahahaha..mcm makanan gk..kena bli last2…nanti cejuk plak…actually best jalan kt pasar mlm nie..ley tgk byk ragam org..xkire tua mahupun muda…budak2 lari sana sini…yg majok pown ada…cz mak bpak tanak bli mainan…teringt zaman2 muda2 dlu2…ngeee…

Yg paling aku suka kalau aku terserempak ngn kenalan2 lama yg dah lama xketemu…ley jumpa mak bapak diorg sekali kn…td pown der jumpa kwn2…jd byk hikmah g pasar mlm…sampai penjual kt pasar mlm pown da cam aku…hahahah…kita bukan sentiasa muda..nanti dah khwin..kita kena jgk jejak kaki kt tmpt2 mcm nie..jd mulakan dari sekarang..renung2kn dan selamat g pasar mlm..huhuhu
Category: 3 comments

KeNaPa Aku Masih Single....

Emmm..nape la aku nie masih solo kn..? da ramai orang tnye…per  ayat diorang tau x… ‘’ emmm acap…xkn ko xde sape2 lg? tipu la…ko rahsia2 plak ek…’’……..xpown diorg ckp mcm nie ‘’ eley acap…xyah tipu la…xkn muka mcm nie xde awek?...... hahaha…kdg2 aku tergelak sorang diri gk…ngn ape yg diorg kata…tp aku pown ter p.k gk nape la aku still solo….adakah aku memilih? Xde la memilih sgt…pilih besa2 jer…sedangkn kucing jantan pown thu kn …nk pilih kucing betina mana yg diorg nk ngorat..sampai gado2 lg..hehehe…ada orang cakap yang aku nie memilih..!!! yeke…?? Xkn la nk men tima trus…or trus g ngorat tnpa kenal hati budi…emm entah la..actually kita nk couple nie bukan mudah…bukan saja tok sonok2….bukan saje nk bg orang jeles kita der awek cun ker…ape ker…bg aku aku nk seseorang yg aku ley jdkan teman idop bukan sekadar teman tatkala kesunyian. Aku nk someone yg aku ley jdkn inspirasi dalam hidup dari sekarang…waktu kahwin…sampai la ke mati….dengan adanya org seperti  si dia..aku akan truskan jdkan inspirasi di mana aku akan trus berusaha tok bahagiakan si dia….bwu la namanya bercinta…which mean  ‘’saling memberi dan saling menerima’’ bukan sorang terima ja…sorang lg syok sendiwi…aku sedih tgk golongan2 mcm nie..pastu bila break…mula nk menuding jari…mesti korang nk thu kn per ciri2 gadis pilihan aku…mudah jer…

1.       Orang kata aku nk yang cantik jer…eh mana der…actually aku suka orang yg ley wat  aku eppy…org tue mesti la manis ..xlawa pown xpe..janji manis dipandang mata..dalam islam pown der ckp…der 4 ciri plihan bakal isteri….beragama (islam) …keturunan….harta…baru la kecantikan….lg satu islam menganjurkan cri pasangan yg sekufu…yg membawa maksud bersesuaian dengan kamu agar tidak timbul fitnah….yela…cuba bygkn…kalau kita khwin dengan org kaya cantik..padahal kita nie xla lawa sgt…hidup sederhana..mesti org kata blakang..eley dia nie nk kt pempuan tue mesti pasal harta…sebab len cz ‘’barang bek punye’’ this is reality…watper nk selindung kn…

2.       Aku jatuh cinta kalau tgk ‘girl’’ yg pakai spec…entah la…memg taste aku cmnie dr sek lg…hehehe..nmpk manis..yg paling penting bila ‘’girl’’ pkai spec..diorg nmpk matured n more responsible.

3.       Dalam kepala lelaki mesti der menda nie…nk yg bertudung or nk yg free hair…bg diri aku sendiri la.. cara nk thu pempuan tue manis or cantik ker…tgk la waktu bertudung…if die pandai bertudung…dan kena cara pemakaian tudungnyer…dan memg cantik la die bertudung…tangkp leley la ckp sama lue…nescaya bila dia free hair..anda xdpt bygkn bgaimana canteknya dia… (^_^) that’s why kalau aku nk suka girl…aku tgk dia manis x bertudung…..aku xkn cari yg free hair dlu..nescaya bila golongn-golongn ini bertudung..anda xsanggup tgk…hehehe…sesetengah jela….kalau aku kn kahwin pown..mak aku soh cari yg bertudung… :D sebab tue islam suruh bertudung kerana rambut itu ialah suatu rahsia yg hanya  suami saja perlu thu…dan betapa canteknyer rambut tue…

4.       Emmm aku nk cari girl yg pandai menyimpan rahsia dan aku xbpa berkenan kalau girl yg sikit2 nk citer kt mak…sikit2 mak..i know xsalah menda tue…tp u should pndai berdikari n solve ur own problem…xkn la dah kahwin nanti citer semua  pasal rumah tgga kt mak kn…

5.       Yang pasti sebagai kaum adam…mesti la nk cari kaum hawa yg pandai masak…cz aku memg xreti masak..hahaha

6.       Kalau boleh aku nk awek yg lebih pandai serba serbi dari aku..jd senang la..der la pembimbing dan pengajar sepanjang bersama.. :D 

7. actually aku suka girl yg jual mahal...cz org jnis nie susah nk layan lelaki lain...pemalu tue lebih sedap bahasanya di sini...hehe...memg fitrah perempuan seharusnya malu lebih dari lelaki kn...kalau laki terlebey malu plak..ada la yg xkena..hahahah

8. emm paling aku xsuka orang yg ckp ''gah''...adoi...rendah2 kn la sikit diri anda....kita manusia biasa...xde yg sempurna...kalau time citer..nk power n gempak jer....jnis nie i kurg berminat...

9. Len dari tue maybe semua org thu kowt...pandai hormat org tua....pandai amek hati... pandai melayan karenah...aku nie kn len sikit..jd pandai2 la..hahaha...

Selama aku berkenalan nie…susah aku nk jumpa per yg menepati per yg aku cari selama nie..aku baru dua kali jatuh cinta pandang pertama….emmm bila la nk jatuh cinta pandang pertama buat kali ke3 nie..dok tunggu gk..tp xde g yg hadir…hehe...

Category: 4 comments