Sahabat Sejati

Experience Mengajar Diri...



           Emmmm…da lama aku xcoretkan kisah aku kt blog nie….sowie la yer…bukan ape…cutie2 nie feel xdtg sgt..hehehe….emmm per yg aku wat cutie nie sampai tgk blog pown xde masa nie kn?? Emm actually aku tgh try manfaatkan ilmu yang aku dpt B4 semester break….aku der gk penah pegi bengkel internet business n aku pown penah handle seminar ‘’gateway to zero unemployment’’ yg menerapkan internet as a medium membuat pendapatan sampingan tp korang jangan ingt nie pasal networking ker…MLM ke…nie xde kaitan langsung…kami wat seminar nie pown atas dasar kn penuhkan assignment work..kire turun padang la untuk marketing subjek….tp xsangka semakin lama aku semakin minat dengan menda2 nie semua…lepas aku balik dari bengkel bersama ‘’mama’’ which is our own lecterur. Aku pown try buat menda nie….emmm internet nie der mcm2 jenis….kita jual produk fizikal, product digital mcm EBOOk….perkhidmatan n der mcm2 lg la…..n aku tertarik dengan ebook yang modal nyer paling minimum….n aku try la wat b4 exam lg…tgh exam pown aku masih dok try2 buat…sampai la semester break nie….aku mencuba dan trus mencuba….skunk pown masih dalam pembikinan….tp aku da berjaya dalam buat sales letter… www.asyrafaziz.com merupakan ciptaan aku yang pertama dan aku bangga sekali dengan usaha yang aku curahkan selama nie…selepas nie maybe aku akan kembgkan sekiranya menda nie berjaya…aku der jgk nk upload gbr2 seminar hari tue tp xsempt2…maybe aku akan download dalam blog nie kowt…nantikan yer…hehe


Category: 4 comments

4 comments:

Fara Adila said...

warghh..dah bertukar course nie..huhuhuhu

nas said...

pergh..ade pics aku..

awein said...

waa ada muka ak jg hee ;)

Mohd Asyraf said...

awin...hehehe..mesti ada la..mana boleh xde kn..huhuhu

Post a Comment