Sahabat Sejati

Selamat Ulangtahun Sayang.....


Selamat ulangtahun syg......hehehe....
terbayang gk kdg2 lau der seorang kekasih hati yg ucapkan kt aku...hehe....
besela...kdg2 dalam hati ada theme park ''taman'' ...hehehe....
tiba nya detik 3 Oktober 2010.....aku kini berusia 20 tahun....muda lg rasanya...haha....
entry kali nie agak lewat sikit cz masa2 terluang aku di curi oleh perkara2 yg xdpt dielakkan...



Aku mengambil kesempatan nie mengucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat handai yg ''wish'' kt aku xkira mengguna perantaraan ape pown...sama ada msg...facebook or something else......aku terharu n eppy sgt2...
.thanks u guys...

Dah lama aku sambut hari lahir dengan ''kek hari lahir''....but this year ada kelainan...
seingt-ingt aku la...lastly aku sambut befday dengan kehadiran kek..waktu sek rendah dlu...hehe
bila meningkat usia...semua tue dah pupus....hahaha...everytime bila tiba ja hari lahir aku...or mak aku or ayah aku pown...kitaorang keluar makan2 as family...tp without kek....hehe....




Al- kisah bermula mcm nie....
bertarikh 4 Oktober 2010....
Aku dpt 1 panggilan kol dari seorang rakan ''girl''...

''papa..i need ur help...plez3....i want u pretend to be my boyfriend...mlm nie''
aku pown per lg... ''ha....nk watper...why me...????'' xde laki lain ker...??
''i just can count on u .....plez...''
than aku tolak pelawaan tue....cz mlm nie aku der janji temu ngn seorg lg rakan kol 8.30 mlm.....
but...dia passing phone kt sorg lg kwn aku jgk...
''acap...plez...tolong dee2...awein da xthu nk tolong mcm mana...
der sorg laki nie,...die minat kt dee2...tp dee2 xsuka....then die salu kacau dee2....
sampai dee2 xley tido....nk study pown xley.....''
aku pown ....rasa kesian la plak...xtolong...aku nie kwn die...
''ok meet me at KFC at 8.00 p.m.....''



Then kol 8 mlm...aku pown terpacak la depan KFC tggu diorg berdua....
nervous pown ada...cz aku memg xpandai berlakon...tipu2 org lg la aku xreti cz aku nie lurus bendul dr kecik...hehehe

then diorg pown sampai....kitaorg duduk 1 meja la...
aku pown tunggu la lelaki yg xdikenali tue....lama gk la....then aku tgk jam dah dekat 8.30 mlm...
per lg...aku pown mintk izin la nk mintk diri cz aku der appointment ngn sorg lg rakan...
diorg punya la pujuk aku mcm2 soh stay....
aku pown dah nak siap2 nk bgun dari tempat duduk...muka diorg memg resah giler la waktu tue..

Me with remmy....
a.k.a papa & mama...hehehe


then aku nampk seorang lg kwn tiba.....remmy namanya...
aku senyum kt remy cz lama xjumpa....then aku dgr dee2 kata...
''acap...laki tue dah sampai........''
aku pown tnya la...''yg mana 1....xnmpk pown....''
''hehehe...actually acap....kitaorg tipu acap.....hehe.. sori la......''....

ha?? tipu....aku pown blur xbeh2 lg....
''a'a...laki tue mama ''remmy''  la.....hahaha...''..diorg gelak kt aku...
''sebenarnya kitaorg nk celebrate befday papa''aku'' ngn mama ''remmy""sekali.....
bwu la aku fhm....remmy nyer befday 4 Oktober 2010....
''acap nie....kek depan mata pown xpasan lg....''hahahahaha...


yela....mana la aku nk tahu...nk wat surprise mcm tue...cz aku memg muka serius jer nk jumpa laki tue...haha
aku ingtkn ayam KFC yg diorg order ngn kek atas meja tue tok laki yg diorg bakal jumpa tue la...cz aku memg hasrat nk duduk kejap jer cz der janji temu lain...

Me with dee2....hehe..

anyway...aku terharu sgt2...cz der yg sudi raikan ulangtahun kelahiran aku...thanks yer dee2 n awein...
luv both of u.... u too remmy..hehe
Me with awein.... (^_^)



haaaa...nie la pelakon2 yg berjaya membawa watak yg sempurna sekali...haha
terkena jgk aku dibuatnyer....seb bek bukan rancangan ''wakenabeb''...kalau x...lg malu...hehe..



Category: 2 comments

2 comments:

awein said...

ahahaha best kne kn acp hari tu~ weee

dee said...

hahaha..lawak la acap..haha

Post a Comment