Sahabat Sejati

Infinity Cinta Vs Blog Infinity Cinta....


Salam buat kenalan semua...ermmm kalau berdasarkan gbr di atas...mungkin korg semua ley agak per aku nk citer kali nie kn...hehe....secara rasminya...''pages'' untuk ''Blog Infinity Cinta'' bru sahaja diwujudkan...sy sebagai admin amat berterima kasih kpd kenalan blog mahupun fb @pun sesiapa sahaja yg xberhenti-henti
 tok rajin tekan 'like' button 4 this pages...

Actually entry nie diwujudkan bcoz tok memadamkan kekeliruan between pages Infinity Cinta Vs Blog Infinity Cinta.....sy ade letakkan contoh dibawah yg menunjukkan perbezaan bg kedua2 pages...

Klik Page  "Infinity Cinta"  DISINI

Alhamdullillah....pages Infinity Cinta skrg mempunyai lebih kurg 230 ke atas yg mengikuti pages nie...hopes korg xjemu ngn page nie...page nie dah lama diwujudkan ....matlamat utama page nie diwujudkan adalah untuk memberi ruang kpd pembaca..penggemar...pengkritik...pencinta...@ sesiapa sahaja yg sewaktu dengn nya...untuk meluahkan pendapat...pengalaman...permasalahan yg timbul dalam percintaan....

Sy sbagai admin amat berbesar hati sekiranya members...sanggup membantu rakan2 yg lain..inilah tujuan utama pages ini di mana members lain boleh mengutarakan pendapat..nasihat...secara bersama2 demi kebaikan bersama.. (^_^) ...jd ini lah pages ''INFINITY CINTA''


Klik Pages   ''Blog Infinity Cinta"   DISINI

Ok...skrg beralih pula kpd page ''Blog Infinity Cinta'' ...page ini berbeza drpd pages di atas kerana page ini hanya admin sahaja yg boleh post di wall...iaitu sy sendiri sbgai admin (^_*) ..pages ini diwujudkan atas dasar minat sy sbgai seorg blogger...blog nie memaparkan sendiri..pengalamn ,citer menarik..or nasihat dr sy...kebanyakan nya adalah dari pengalaman sendri...hope xde sesiapa yg tersalah anggp dgn blog ini...

Jadi bg sesiapa yg rasa berminat or tertarik dgn blog nie...boleh jer tekan ''like'' button dkt pages nie...sy amat hargai....sy just berkongsi apa yg boleh dikongsi...sy hanya manusia biasa....seperti org lain...moto blog nie ialah ''Love is for Me...for You...and for Everyone ". ....hope u all like it... (^_^)...

Diharapkan selepas ini..tiada lg kekeliruan timbul.....harap maklum....sekian dlu dr sy....jumpa lg di coretan yg lain....eppy always....salam...



Category: 1 comments

1 comments:

awein said...

sama j ;P...dua dikendali oleh pakar dr.infinity~hehe

Post a Comment