Sahabat Sejati

Suatu Penantian....


Tanggal 11 Jun 2010….
Hati mula terusik….mula  berdebar2 mengalahkan nk luahkan perasaan kt seorang kekasih.…pagi tadi aku bgun awal jer….semngat la nk tau result semester ke-2 yg aku ley anggp kan sebagai semester yg mencabar bg aku..mana x nyer…mcm post2 aku yg lepas..exam kali nie susah giler…hati aku xtenang dibuatnya bila dah thu result boleh check melalui student portal…actually result da bley tgk dr smlm lg 10 Jun 2010…tp normal la…kalau semua student nk bukak pd waktu dan hari yg sama…mesti la server tue down….semua tension je…gemuruh pown kejap ada..kejap xde..hihi…tp hr nie aku try lg…lastly boleh jgk akhirnya…berkat doa..aku LULUS….huhuhuh…aku ingt sem nie aku da xley capai 3pointer…tp lepas jgk…Alhamdulillah aku panjatkan syukur pada Allah s.w.t….walaupun aku sedih cz result kali down sikit dr sem satu dan xdpt penuhi impian aku tok dpt dekan…jeles gk thu der member2 yg dapat dekan..aku tumpang gembira..tp aku xterkilan sgt cz berbaloi ngn soalan exam yg bg aku memg susah giler tue…apa2 pown….hidup mesti diteruskan….InsyaAllah aku akan cuba yg terbaik untuk sem-sem yg penuh mencabar di masa akan datang.…aja2 fightin’…hehe..
Category: 4 comments

4 comments:

Biela said...

tahniah acap,result anda not bad la...hahahaa..compare ngan biela..hahhaha..apa2 pon....try harder next sem..chaiyok!

nas said...

huhu...apepown asalkan rezult kamo ok is better.....ak pown frust gak...tp relex2 dlu...

~F@!3@H~ said...

Tahniah2...he3..faizah pown result lagi down...huhuhu x per next sem..."dekan" wait 4 us...he3..=)

Mohd Asyraf said...

biela : ok....chaiyok2...
nas : hehe..tahniah nas..at least ko dekan lg...
faizah : yup...kita akan cuba lg...cuba...dan terus mencuba....sampai dpt dekan :D

Post a Comment