Sahabat Sejati

Tercungap-Cungap

Akibat daripada server down..aku nk tgk result pown xley…jd aku amek keputusan yg baik punyer..aku ngn kwn2 setaman aku nie plan g men badminton lue tok release tension….semalam kitorang gerak g dewan yg der court badminton berhampiran dgn rumah jer.…kitaorg juz 4 org jer…cukup2 tok men bergu…da lama aku xpegang racket ..semlm bru aku pegang balik…kami gerak kol 5ptg…pastue aku thu yg kwn aku tempat tmpt tue tok 3jam…hahahahaha…kami men giler puas 3jam straight...benti pown tok hilangkan dahaga jer..Dato Lee Chong Wei pown xmen lama mcm tue…hahaha...sampai aku balik uma jalan pown da xbtol….dkt kol 8mlm bwu aku der kt uma....rebah kt ruang tamu..bju plak..kalau perah memg berair la…bwu la namanya bersukan kn…hehehehe..salu men badminton xde men kt court..men cm budak2 comel..hihi…ruang terbuka bukan cm dalam dewan..pukul angin jer byk..kali nie…tercungap-cungap la men kt net…3jam plak…huhu…aku ingt nk tulis post nie smlm…tp tgn nie lenguh la…siap ketar2 lg..abeh satu badan sengal2…besela..da lama x exercise…mlm tue…sakit sana..sakit sini…nk jalan pown kengkang..hehehehe ...jd   majulah sukan untuk negarahahahahha…..
Category: 2 comments

2 comments:

khalidahmacambaguss~O_o said...

chaiyok2...jgn mengalah walau sekali dua..banyak kali pun jangan....di mana ada tangga, di situ ada kejayaan ok....hehehe

Mohd Asyraf said...

hehe..btol2...usaha tgga kejyaan...kalau tangga patah....naik la lif...huhu

Post a Comment