Sahabat Sejati

Yes !! Lulus Jugak Akhirnya....




Aku rasa eppy sangt hari nie…yela…mcm mana xeppy…aku LULUS test JPJ….huhuhuh…actually smlm aku tido xlena kowt…sambil tido pown dok praktis cmner nk lepas nek bukit…hahaha…terbayang mcm2 la b4 dapat tido…bgun2 tido pagi td aku rasa meloya mcm nk termuntah cz nervous sgt…aku memg kalau da nervous rasa mcm nk termuntah,….tahan jer….then aku keluar uma kol 8.30pg….sampai2 kt tempt memandu..alangkah terkejutnya..ingtkn aku la orang paling awal da…sekali sampai tmpt tue…mak ai…berderet kete ngn moto…tandanya ramai org la…hihi…pastu aku tnggu agent aku yg xsampai2 lg cz die kena g collect org lue…aku da gelisah cz tgk ramai org da amek resit tok g tmpt ‘’test JPJ’’..bukan ape…kalau lmbt dpt resit..lg lmbt la balek…hihi..bukan senang nk abehkan satu2 sesi…tp alhamdulillah akhirnya aku dapat no giliran 19….sesi pertama…huhu..alangkah gembiranya hati cz ley balek awal…ramai tol org hari ‘’test’’ nie..sebelum test aku da masok toilet dekat 2kali kowt…senak pyot tol..time2 nie nak wat hal…nervous nyer pasal la nie..naseb bek la ok balek ….pastu nama aku pown kena panggil… ‘’no..19 kad kuning sesi pertama…….ujian bukit…’’ …aku paling takowt bukit la..cz org kata bukit nie la penentu segala-galanya…dengan tenang aku bwk kete…then lepas lak tue bukit…fuh….lepas jer bukit tue…alhamdulilah…yg len tue kire cm settle la…hehe…aku balek dengan penuh eppy skali…aku nk balek awal bukan ape…saje nk p sek…cz der Hari KoKo….b4 balek dari sek…aku sempat karaoke dlu..huhu,,…seb bek ramai budak2 da balek..kalau x malu la kan…sekali aku bwk lagu Spring ‘’Butakah Cinta’’ huhuhuh…feel abeh kowt..ahahah..ptg tue aku keluar lg g karok ngn junior2 aku dkt KBOX…huhu…thanks semua…lepas gian lama xmenyanyi…then lastly aku g tesco bli barang tok mak…..the end….
Category: 8 comments

8 comments:

sarah shafie said...

thniah..dpt P sudah..

paan sabri said...

pasni leh la amek lesen drift pulak.. (n_n)

Misshy Innz said...

tahniah ;)

AISHA INANI said...

AKU PENAH JUGAKK RASA TAKOT CM NIHH.
TAPI, RS DIA BESTT! HAHAHA.

Nur Diyana Mukhtar said...

haha. agak ar..
aku mula2 fail bukit..
then jpj bagi can buat sekali lagi..
selamat duit aku~ hahahaha

Mohd Asyraf said...

sarah : hehe...thanks yer..
paan : insyaAllah...mana tau kn...
innz : thanks :D
aisha : hehe...lepas...syok r...huhu...xlepas..masan jer nanti...
yana : haha...tau xpe..kalau xsalah rm50 kowt kalau nk wat lain..

Biela said...

TAHNIAH!!hehehe..biela lak lulus test jpj moto...hehehe.=)

waniey_hanym said...

saia la junior yg tman kamo ke KBOX tue. .haha
mmg njoy gila rr. .huhh !
abg ty karokey lgy naerh !

Post a Comment